Από πού ξεκίνησαν όλα
Βασισμένη στο Phoenix της Αριζόνα, η Bumkins σχεδιάζει τα διασκεδαστικά και λειτουργικά προϊόντα για βρέφη από το 1989. Η σειρά προϊόντων της Bumkins περιλαμβάνει πανωφόρια, σακίδια και επαναχρησιμοποιούμενες σακούλες κατασκευασμένες από το αδιάβροχο ύφασμα μας που είναι επίσης μαλακό και πλένεται στο πλυντήριο. Το Bumkins προσφέρει επίσης σκεύη σιλικόνης, σκεύη και έφηβους. Τα προϊόντα μας διαθέτουν πρωτότυπες διασκεδαστικές και πολύχρωμες εκτυπώσεις, μαζί με τα αγαπημένα από τους χαρακτήρες DC Comics, Disney και Nintendo

Πώς πλένονται -Bibs, Smocks & Splat Mats
Πλένεται στο πλυντήριο. Πριν από το πλύσιμο, ξεπλύνετε τυχόν υπολείμματα τροφής ή σκάφους, αναποδογυρίστε τη θήκη της πλάτης προς τα έξω και συνδέστε το κλείσιμο του αγκίστρου και του λαιμού. Μην χρησιμοποιείτε πρόσθετα χλωρίνης ή χλωρίου. Εάν πλένετε στο νεροχύτη της κουζίνας, είναι αποδεκτό οποιοδήποτε σαπούνι πιάτων. Ξεκουραστείτε με την τσέπη προς τα έξω.

Εάν ζείτε σε υγρό κλίμα, σας συνιστούμε να στεγνώνετε τα αντικείμενα σας στο στεγνωτήριο (στεγνώστε από το στεγνωτήριο) για να βεβαιωθείτε ότι το ύφασμα έχει στεγνώσει πλήρως πριν από την αποθήκευση.

Για να αποφύγετε τους λεκέδες, συνιστούμε να ξεπλύνετε αμέσως τις πανωφόρες σε κρύο νερό και να πλύνετε το συντομότερο δυνατό.

Σιλικόνη
Τα πιάτα μας πιάτων είναι ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων (μόνο στο επάνω ράφι) ή πλένουμε το χέρι με σαπούνι πιάτων και ζεστό νερό και αφήνουμε τον αέρα να στεγνώσει. Ορισμένα αρωματικά προϊόντα πλύσης μπορεί να αφήνουν μια μυρωδιά υπολείμματος ή γεύση στο πιάτο σιλικόνης, γι αυτό προτείνουμε τη χρήση προϊόντων με ελάχιστη ή καθόλου άρωμα.

Αφαίρεση οσμών από σιλικόνη: Βρήκαμε μερικές διαδικασίες που έχουν αποφέρει επιτυχία στην αφαίρεση των ανεπιθύμητων οσμών ή γεύσεων και ανανεώνουμε τη σιλικόνη για να κολλήσουμε καλύτερα στην περίπτωση σκληρού νερού ή συσσώρευσης σαπουνιού.

1. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε ένα μέσο έκπλυσης στο πλυντήριο πιάτων σας για να μειώσετε τη συσσώρευση ορυκτών.

2. Βυθίστε το πιάτο σε ένα μείγμα ζεστού ζεστού νερού και λευκό ξύδι χρησιμοποιώντας αναλογία 1 φλιτζάνι ξύδι για κάθε δύο φλιτζάνια ζεστό νερό. Βυθίστε για 30 λεπτά και στη συνέχεια τρίψτε με ένα απαλό σφουγγάρι καθαρισμού. Το λευκό ξύδι χρησιμοποιείται για τη μείωση της ανόργανης συσσώρευσης από το σκληρό νερό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τακτικά χωρίς να βλάψει το πιάτο. Ξεπλύνετε και στεγνώστε καλά.

3. Επικαλύψτε το πιάτο με μείγμα άσπρου ξιδιού και σόδα ψησίματος με αναλογία 1 κουταλιού της σούπας. από λευκό ξύδι σε 2 κουταλιές της σούπας. σόδα ψησίματος. Αφήστε το επιστρωμένο πιάτο να καθίσει όλη τη νύκτα. Ξεπλύνετε και στεγνώστε καλά.

Back to Top
Καλάθι Αγορών
Κλείσιμο

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.