Η Kit & Kin δημιουργήθηκε από την Emma Bunton, Spice Girl, τηλεοπτική και ραδιοφωνική παρουσιάστρια και παραγωγός καθώς και πρεσβευτής της UNICEF και τον Christopher Money, Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων, που έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στις κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως όσον αφορα προϊόντα για τις μητέρες και τα μωρά.

“Ο γιος μου πάντα υπέφερε από έκζεμα και για πολλά χρόνια προσπαθούσαμε να βρούμε προϊόντα που δεν ήταν γεμάτα από χημικά που να ερεθίζουν περισσότερο το δέρμα του. Ως μητέρα, τα παιδιά μου είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και κάνω ό, τι μπορώ για να διασφαλίσω ότι είναι πάντα ασφαλή, υγιή και ευτυχισμένα. Στην Kit & Kin, θέλουμε να αφαιρέσουμε το άγχος και την ανησυχία που αντιμετωπίζουν συχνά οι γονείς όταν προσπαθούν να επιλέξουν τα καλύτερα προϊόντα για την οικογένειά τους. Γι ‘αυτό έχουμε αναπτύξει μια εκπληκτική σειρά που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να φροντίζετε και να προστατεύετε την οικογένειά σας όσο μεγαλώνει “.

Emma Bunton

Βραβεύσεις

Η δέσμευσή μας προς εσάς:

Χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά, φιλικά προς το περιβάλλον συστατικά και βιώσιμα υλικά για να προσφέρουμε στις οικογένειες μια σειρά από ασφαλή και χρηστικά καθημερινά προϊόντα μέσω των συνδρομών μας. Όλα τα προϊόντα μας είναι κλινικά και δερματολογικά δοκιμασμένα ώστε να εξασφαλίζουν ότι είναι ήπια και ευγενικά για χρήση στο δέρμα σας.

Η δέσμευση μας προς τον πλανήτη:

Για κάθε συσκευασία που πωλείται, βοηθάμε την χρηματοδότηση για την αγορά τροπικού δάσους μέσω του World Land Trust, βοηθώντας στη διατήρηση ενός ζωτικού οικολογικού συστήματος που παρέχει οξυγόνο και φάρμακα σωτήρια για την ζωή του ανθρώπου..

– Το 25% όλων των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο προέρχεται από το τροπικό δάσος, αλλά μόνο το 1% του τροπικού δάσους έχει αναλυθεί για τα ιατρικά του οφέλη.

– Με τον σημερινό ρυθμό αποδάσωσης, το τροπικό δάσος θα εξαφανιστεί σε μόλις 40 χρόνια.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τηνδιαφορά.

Η Kit & Kin προστατεύει τον πλανήτη.

Back to Top
Καλάθι Αγορών
Κλείσιμο

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.