Bioagros Λάδι Καρύδας Παρθένο 400gr

In Stock

Sku: 8751

6.57

Είναι ένα λάδι ιδιαίτερα κατάλληλο για τα πιάτα και τα παρασκευάσματα, όπου προτιμάται το άρωμα καρύδας. Το λάδι καρύδας χρησιμοποιείται ωμό στις σαλάτες και στη μαγειρική καθώς αντέχει στη θερμότητα και έτσι είναι κατάλληλο για μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες.

Quantity:

Απ’ όλα τα γνωστά superfoods για ομορφιά και αντιγήρανση, το έλαιο καρύδας ξεχωρίζει. Εκτός από άριστο μαγειρικό έλαιο, είναι ιδανικό καλλυντικό, καθώς εμφανίζει αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες που ωφελούν την επιδερμίδα. Ενυδατώνει, αποτοξινώνει το δέρμα και θρέφει τα μαλλιά, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, καταπολεμά δυσχρωμίες και δερματολογικά προβλήματα, όπως δερματίτιδα και ψωρίαση. Χρησιμοποιείται ως μάσκα ομορφιάς, ως λάδι σώματος, ως απολεπιστικό, στο ντεμακιγιάζ, ως μάσκα μαλλιών, ως θεραπεία για την ακμή και τα σημάδια κ.α.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Μάρκα

Μέγεθος

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49€

Back to Top
Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.